Valitse Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä - 


Valitse Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä - täynnä älykkyyttä ja mahdollisuuksia

Uponor Smatrix Pulse vie säätöjärjestelmien älykkyyden ja muunneltavuuden pidemmälle kuin koskaan aiemmin. Järjestelmästä voidaan luoda jokaisen tarpeiden mukaan yksilöllinen kokonaisuus perusjärjestelmästä aina viimeisimpään innovatiiviseen ratkaisuun ja huippu älykkyyden sisältävään järjestelmään asti.

Järjestelmän ohjaus onnistuu helposti älypuhelimen avulla kotona tai mistä tahansa. Tarvittaessa voi antaa luvan asentajalle tarkastaa järjestelmän tilan etänä, esimerkiksi huollon tarvetta kartoittaessa. Uponor Smatrix Pulse voidaan integroida osaksi älykotijärjestelmää (esim. Amazon Alexa), mikä mahdollistaa lämmityksen ohjauksen äänikomentojen avulla.

Uponor Smatrix Pulse -järjestelmää kehitetään jatkuvasti, mikä takaa sen, että se on uusinta uutta myös tulevaisuudessa. Pilvipalvelun kautta jaettavat automaattiset järjestelmäpäivitykset pitävät huolen siitä, että järjestelmä on aina päivitetty ja uudet ominaisuudet ovat käytössäsi.

Saneerauskohteissa Uponor Smatrix Pulse tarjoaa mahdollisuuden ohjata samalla säätöjärjestelmällä vesikiertoista- ja sähköistä lattialämmitystä sekä Uponorin patteriventtiileitä. Myös erilaisten viilennysmuotojen ohjauksen yhdistäminen (esimerkiksi lattiaviilennys ja puhallinkonvektori) on mahdollista.

Uponor Smatrix Pulse - yhteys mukavaan asumiseen.Phyn Plus ilmoittaa sinulle niin tihkuvuodoista kuin suuremmistakin putkirikoista - ennen kuin kallis vesivahinko pääsee syntymään. Saat tietoa, joka auttaa sinua tekemään parempia valintoja. Tarkkaile vedenkäyttöäsi ja tutustu kodin eri vesipisteiden kuten suihkujen, pesualtaiden ja pesukoneiden päivittäiseen vedenkulutukseen.

Ymmärrä veden kieltä

Phyn Plus on varmatoiminen, verkkoon liitetty älykäs vedenvalvontayksikkö, joka kattaa koko kodin käyttövesijärjestelmän ja voi tarvittaessa katkaista vedentulon automaattisesti. Se suojaa kotiasi putkivuodoilta ja antaa sinulle tarkkoja tietoja kotisi vedenkäytöstä.