SAUNA JA PESUHUONEREMONTIT

Oletko suunnittelemassa sauna tai pesuhuoneremonttia? Laadukkaat materiaalit, tehokas kiuas, tyylikäs ilme ja rento tunnelma - niistä on suomalainen sauna tehty! Miellyttävät pinnat pesuhoneeseen esim Fibo-Trespo tarjoaa vesitiiviit seinälevyratkaisut pesuhuoneisiin, kylpyhuoneisiin ja keittiön välitiloihin.

Uudistsmalla sauna ja pesuhone. Samaalla saat kotiisi asumismukavuutta ja näyttävyyttä. Tärken on kuitenki että kosteat tilat on kuivat ja rakenteisiin ei ole tullut kostetutta. Terveessä talossa on turvallista asua vaikka koko porukalla.

Kannattaa ainakin vaihtaa välillä silikonit ja samalla mitata kosteudet. Samalla näkee onko kaikki OK. Teemme kaiken puolestasi ammattitaidolla. Takuutyönä, avaimetkäteen periaatteella vielä järkihintaan! 

Nopeampi remontti Fibo levyillä!

Fibo tresbo seinälevyllä voidaan toteuttaa kylpyhuoneremontti jopa alle viikon!
Uudet seinät yhdessä päivässä. Yksinkertaisemmin sitä ei voisi tehdä. 15 vuoden takuu ja VTT:n märkätilasertifikaatti. Levyt ovat 60 x 240 cm kokoisia ja toimitetaan kahden levyn paketeissa. Tästä kokonaisuudesta ammattimies toteuttaa upean lopputuloksen takuutyönä.

Soita ammattisuunnittelija paikalle joka kertoo lisää. p. 045 121 2050

Kysy aluetoimitus eduista

Pyydä kartoitus